Yves Rocher: Sprcháč v cestovním balení


Při kupování sprchových gelů a mýdel se většinou snažím koupit co největší za co nejmenší cenu (samozřejmě stejně důležitá je i předchozí zkušenost a příjemná vůně). Moje dlouhodobě oblíbené sprchové gely jsou Dermacol Aroma Ritual, ale nedám dopustit ani na Yves Rocher malý sprchový gel z řady Jardins du Monde, a speciálně na ten pomerančový. Nejsem příliš velký nadšenec citrusových vůní, ale v tomto případě udělám velice ráda výjimku. Sprchový gel voní intenzivně po pomerančích, až se vám sbíhají sliny nad představou šťavnatého pomíku. Tento sprchový gel má ale i jinou nespornou výhodu – velikost.




Kdo rád a často cestuje (ať už na dovči do zahraničí, do kempu, za partnerem/partnerkou, za babičkou, z kolejí domů, nebo jen do fitka) určitě už se alespoň jednou zabýval hledáním přiměřeně velkého sprchového gelu (a další kosmetiky). Když jedete na týden mimo domov, chcete mít přeci tašku co nejlehčí a všichni víme, že kosmetika váží asi tak třicet kilo (alespoň ta moje, když se snažím někam odjet :D). Přelévání šampónů do lahviček je v tu chvíli docela dobré řešení. Ale kde získat tyhle lahvičky v první řadě? Nebo co když potřebuji rychle nějaký sprcháč a takové ty letadlové velikosti (nebo mýdlíčka nakradená z hotelů) nestačí? Odpověď je jasná – Yves Rocher

Pro mě to byla láska na první pochled (a první "počuch" :D). Všechny Yves Rocher sprchové gely Jardins du Monde krásně voní, některé intenzivněji, jiné méně. Navíc je jich spousta druhů! - vybere si proto úplně každý :) 

Sprcháčky mají 200 ml. Cena v eshopech se pohybuje od 60 do 100 Kč.


Jaký je váš oblíbený cestovní sprcháč? Co vaše zkušenosti s Yves Rocher? Máte tuto značku rádi, nebo dáváte přednost jiné?






Obrázky tady a tady

Komentáře