Dobarveno

Zdroj
Celý minulý týden se na blozích ladily šikovné holky do barviček. Strašně, ale fakt strašně jsem se té
výzvy bála. Nevěděla jsem, jak přijmete můj osobitý způsob vykládání si všeho po svém. Nu, k mému obrovskému překvapení se vám to líbilo. Od středy už jsem byla klidná a těšila se, co budete další den říkat na nové barvičky, protože jsem věděla, že už chápete mou tutoriálovou recesi. Ale bála jsem se, že mě v pondělí ukamenujete za to, že jsem si dovolila zprznit bjůty blogosféru :D

Zdroj
Dnešním článkem bych ráda (alespoň sama pro sebe) tenhle strašně zajímavý barevný týden uzavřela. Docela by mě zajímalo, kdo vyhrál :D

Ráda bych vám taky řekla pár poučení, která jsem si odnesla a kterými se řídím. S úsměvem nejdál dojdeš. Nic není tak vážné, jak se na první pohled zdá. A hlavně, brát sebe a svět kolem vážně je ta největší tragédie, která vás může během života potkat.

Celý týden jsem se vybarvovala po svém a bavila se společně s vámi. Poznala jsem nové blogové holky, které budu sledovat dál. Příprava a organizace od Hevi byla naprosto skvělá a zasloužila by si všechny Fidorkové medaile na světě :)

Doufám, že se vám u mě bude líbit i přes to, že zase najedu do kosmetických recenzí. Pokusím se je psát alespoň trochu legračně :)
Na závěr článku bych ráda udělala takové repete/finále/závěr, protože to přeci jen byl docela nevšední projekt.

Jaká byla nejhorší barva?
Žlutá :D Ale jen, co se tutoriálu týče, jinak asi bronzová, ale zase mám asi víc bronzový líčidel, než žlutých. No, žádná barva nebyla hrozná, barvičky jsou prostě hezké :)

Jaký byl nejtěžší tutoriál?
Asi byste si mysleli, že zase ten žlutý, ale není to tak. Nejtěžší mi přišly všechny ty, které měly víc, jak 5 kroků, takže třeba i stříbrný nebo hnědý.

Proč tvoje fotky vypadají tak nekvalitně?
Jestli myslíte, že nevidím, že ty mé fotky vypadají jak kdybych je fotila na cameru obscuru, tak jste na omylu - vždyť je tu sem přidávám přeci já :D Ten důvod je ale mnohem jednodušší. Jsem paranoidní a myslím si, že když budu používat fotky v menším formátu s filtry a nepovedenými barvami, tak bude menší šance, že mi je někdo ukradne :D I když se na internet vztahují stejná autorská práva, jako všude jinde, tak hledat ukradenou fotku je jak lovit knoflík uprostřed oceánu. A protože se mi nechce přidávat funkci "nejde kliknout pravým tlačítkem", tak to řeším takhle ;)
Jaká je tvoje nej barvička?
Moje úplně nej barvička je lila fialkovaná. Vzpomínáte si na takové ty bonbonky fialky? Miluju fialovou :)

Během líčení jsi dělala super pokroky, jak to?

Tohle je největší mýlka celého vybarvování. Nedělala jsem makeup postupně, ale na přeskáčku. Myslím, že jsem začínala dokonce sobotním stříbrným :D Jeden den jsem vyfotila outfity, druhý den koláže a stříbrnou, další den tuhle, pak tamtu. Někdy mám dobrý den, někdy ne, bohužel to u mě není tak, že se konstantně zlepšuji. Ale vypadalo to tak, že? :)

Tak, a hotovo. Od zítra zase jedem klasickou bjůtyblogovací klasiku, tak se těšte na další produkty, které se mi líbí (nebo nelíbí). Mějte se všichni fanfárově :)





Ó a teď mě ještě něco napadlo! Pokud na mě máte nějaké otázky, úplně jakékoli (od bronzových medailí přes suprčupr návod na žlutý makeup), napište mi je (do komentáře, vzkazovníku, na mail, na sociální sítě...). Na otázky vám samozřejmě odpovím jednotlivě, ale pokud budou zajímavé i pro ostatní, časem je sesbírám a udělám z nich článek alá TAG (a budu se snažit být legrační). Co říkáte? :)

A druhý nápad - pokořování tutoriálů se vám líbilo, ráda v tom budu pokračovat dál. Posílejte mi oblíbené, neoblíbené, skvělé nebo hrozné tutoriály, které najdete při kosmetických průzkumech na internetu a já je k vašemu pobavení zkusím pokořit :)

Komentáře

  1. Když si to tak vezmu, tak bych snad ke každé barvě ani doma neměla potřebné malovátka. :-D Těším se na další legrační články. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto je to právě challenge! :) Přinejhorším bys popadla vodovky :D

      Vymazat
  2. Neboj, už plánuji další kolo :-)

    Zatím tě zvu na giveaway :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/giveaway-2-v-1.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juch! :) Děkuju za pozvání :) Doufám, že pak odkryješ, jaké tajemství balíček skrýval i pro nevýherce!

      Vymazat
  3. Jů, to jsem ráda, že budou i další legrační články :) I mně se zdála žlutá nejhorší, to žluté líčení mi připadá hnusné (ale mohla bych zkusit vymyslet nějaké přijatelnější) a aby toho nebylo málo, právě jsem zjistila, že mi někam půlka žlutého článku zmizela :( Už tam nejsou šaty, text se mi přeházel, no sakra práce tohle....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blogger nějak zlobí, koukám :( Mi přišla všechna tvá líčení moc hezká :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥