Unboxing: testování s NuSpring


Jsem hrozná ostuda! Úplně, ale Ú P L N Ě jsem zapomněla na jeden balíček, který mi poslali z NuSpring. Přihlásila jsem se už před hrozně dlouhou dobou na testování a vybrali mě. Balíček dorazil bleskurychle a v něm nejen ten jeden produkt, který jsem měla testovat, ale plná nálož vzorečků!


Na uvítanou při rozbalování na mě vykoukl dopis plný úsměvů. Líbilo se mi, že žádají o upřímnost při testování a následném hodnocení. Kdyby měly takový přístup všechny eshopy (a nejen ty), často bychom se vyhnuli omylnému nákupu něčeho, co je příšerné, ale nikdo nás na to předem neupozorní. 


Všechno jako vždy perfektně zabaleno a ochráněno při cestování a přepravě bublinkami a papírem. Přiznám se, že jsem tak velký balíček nečekala, protože jsem měla testovat jen jeden krém Mylo. O to víc nadšená a překvapená jsem byla, když na mě vykoukly i vzorečky a balíčky. 


Podívejte na tu krásnou nadílku. A voňavou! Mylo krémy zbožňuju, toto je můj druhý a jen potvrzuje skvělost značky. Mezi vzorečky jsem našla taky sérum na zuby Dulcia, krém Nohy bosé od Mylo, regenerační krém na ruce Dulcia a opěvovaný Oční krém s kofeinem Dulcia. V papírovém sáčku pak malinké mýdelko Sůl nad zlato také od Mylo


Všechno už mám vyzkoušené a teď, když jsem si vzpomněla, že tyto recenze čekají na napsání, na ně nebudete muset dlouho čekat.

Děkuji moc týmu NuSpring za krásný balíček a překvapení.



Komentáře

  1. Jéé to muselo být radosti :)) No už se těším na recenze!:)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se těším na recenze, nejvíce mě zaujalo sérum na zuby a oční krém :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  3. Juu, to je roztomilý balíček, těším se na recenze :) Třeba mě to konečně dokope pořídit si ten pověstný oční krém s kofeinem :)

    OdpovědětVymazat
  4. O týchto produktoch som zatiaľ nepočula ale vyzerajú zaujímavo!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  5. Těším se na recenze. Já se tam vždy do něčeho zapojím, ale nikdy mě nevyberou :D :/

    Parfums Tips

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥