Valentýnská soutěž o kondomy Primeros - UKONČENO


Blíží se nám Valentýn, tak tu mám pro vás atypickou soutěž (nejen) pro zamilované. Vyhrát můžete SPOOOUUUSTU kondomů značky Primeros - dva balíčky po 12 kusech. Plus jako bonus zamilované podtácky z DMka. 


Jak se zúčastnit soutěže?
1. Napište mi, co je pro vás LÁSKA

2. Sledujte můj blog
Sledovat můžete přes GFC, FacebookInstagramYoutubeTwitterGoogle+Blogerky a Bloglovin.

3. Sdílejte tuto soutěž!

Pro účast v soutěži musíte odpovědět na soutěžní otázku a sledovat alespoň na jednom místě, vše ostatní je nepovinné. Účastník soutěže musí mít doručovací adresu v ČR nebo SR.

Za každé sledování a sdílení si můžete přidat jeden komentář, takže dohromady každý asi bžilion. POZOR! Do komentáře vždy napište, kde a pod jakým jménem mě sledujete, případně odkaz, kde soutěž sdílíte. 

Soutěž poběží do 12. 2. 2017. Pak s pomocí randomu vyberu výherce a budu ho kontaktovat emailem.

Hodně štěstí (a lásky) všem! :)



Komentáře

  1. :-) to by byl skvělý dárek pro moji dceru, která nemůže užívat hormonální antikoncepci :-)
    Láska - to jsou naprosto obyčejné věci s milovanou osobou. Ranní snídaně, odpolední nicnedělání u filmu, plánování večeře, ale i hádky s vědomím, že se usmíříte, milion partnerových chyb, které tolerujete, protože víte, že těch vašich milion jeden od toleruje taky.
    siraelxy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. A taky tě sleduji na FB jako Siraelxy blogspot a tamtéž i sdílím.
    siraelxy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá soutěž, nikdy by mě nenapadlo, že nějaká blogerka dá i takovou tu výhru. Myslím, že by to potěšilo každého. :)
    Láska pro mě znamená vše, co mohu dělat s mým milovaným mužem, společné výlety, večere, snídaně, volné dny, a v neposlední řadě také milování se s ním.. To snad ani bez lásky nejde. :)
    denisa.sebestova@email.cz
    Sleduji přes gfc jako Dendy

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tomu hovorím netypická výhra :)
    Lásku v poslednom čase už vnímam trochu inak ako predtým. Už si pod ňou nepredstavujem ten pocit motýlikov v bruchu ale skôr všetky tie spoločne strávené chvíle. To, že viem, že čokoľvek sa v mojom živote udeje spoločne zvládneme. Že aj keď sa pohádame, stačí jeden pohľad a všetko je opäť v poriadku.
    sledujem cez GFC ako Zuzanka :)
    linkinzuzka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj tohle je super vyhra, lasku pro me znazornuje muj pritel, kdyz mu ji vidim na ocich jako bych uplne citila, ze me ma tak strasne rad a pritom se laska se neda citit ani videt, ale je to spojeni tomanova.katerina@centrum.cz jinak sleduju snad vsude ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak pro jistotu gfd elizabeth greenova 1 ig elizabeth greenova

    OdpovědětVymazat
  7. pre mna je laska moja chybajuca polovicka ktoru som uz nasla chvala bohu :3
    sledujem blog cez gfc ako Nikola Benková
    a zdielam tu

    https://www.facebook.com/Giveaway-SKCZ-723421241025612/

    OdpovědětVymazat
  8. a zdielam tu :D https://www.facebook.com/Giveaway-SKCZ-723421241025612/

    OdpovědětVymazat
  9. Láska je hnutí co nutí dva lidi do blbnutí,jak tvrdí stará pravda. Pro mě je láska něco velmi vzácného,co ať dělám jak dělám,najít neumím.... na fb Kateřina Kačenková Haboňová jsem

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj :) Zajímavá giveaway, zajímavá otázka. Pro mě je láska pocit bezpečí, jistoty, pochopení... Láska pro mě znamená podporu za každých okolností z obou stran, společné prožívání toho dobrého i zlého a v neposlední řadě právě i kvalitní sex bez zábran :) Když se řekne tohle slovo na pět písmen, hned se mi vybaví ON a jeho tvář, MY a náš společný život a to je podle mě ten nejkrásnější pocit na světě - vědět, že je tady někdo, kdo mě bude milovat takovou jaká jse m, napořád :)
    Sleduji na facebooku jako Nicol Fleisig :)

    OdpovědětVymazat
  11. A na instagramu jako efnicol :) Hodně štěstí a úspěchů s blogem!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :)
    Láska pro mě vzácnost, nejsilnější cit, který bohužel dokáže i bolet natrefíme-li na někoho, kdo to tak necítí a není pro tu osobu hodnotou v životě. Obyčejné věci díky lásce zkrásněly a zjednodušely, já jakožto holka bez sebevědomí, věčně "vystrašená" najednou nalezla sílu, začala si věřit, nebála se. Smutek nahradil úsměv na tváři a štěstí, pocit bezpečí v srdci. I ty největší maličkosti najednou byly vzácností a dělaly dny jedinečnými - společná sprcha, snídaně, důvěrné dotyky, ale i ty nesmělé. Jít ruku v ruce jak v lepších časech, tak i v těch špatných. Vzájemná podpora. Blbnout jako nejlepší přátelé, chránit se jako sourozenci, milovat se jako milenci, ctít se jako manželé. Bohužel když se rozhlédnu kolem, tento projev lásky už se vytrácí a není tak cennný jako býval. Kdekdo lásku zamění za věčné úlety, podvádění. Někomu to vyhovuje, někoho to srazí k zemi. Už se vytrácí ty hřejivé pocity létejících motýlků v břiše. Ta "naivita", že to i ten druhý tak cítí. Nezbývá, než věřit, zkoušet a kdoví..

    Mohu být vděčná, že tento cit mi nahrazují čtyřnozí přátelé. Ty jejich věrné oči, co se rozzáří kdykoliv mě spatří, ta důvěra, že tu pro mě jsou a já pro ně. Nedokážou se na nás zlobit déle, než my dejme tomu na druhé. Kdejaký prohřešek snadno odpustí, milují nás takoví, jací jsme.

    Nebo cit mezi rodiči, matka s dcerou, otec se synem. Přátelé. Ale ten mateřský cit je asi nejsilnější. Vždycky je budeme milovat a chránit, ať se děje, co se děje :).

    Zkrátka láska je kolem, jen je třeba cítit ji, naučit se ji vnímat a porozumět ji. Ujasnit si hodnoty :).

    G+ : Lenka Nechvátalová
    E-mail: Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Twitter: Alciellë

    Přeji hooodně úspěchů s blogem, ale i v životě.

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Števka Galandová
    stefka.galandova@gmail.com
    na otázku o láske, nič výstižnejšie som ešte nečítala a tak sa podelím, pretože môj názor a moje vnímanie lásky je totožné, no nikdy by som to nedokázala napísať tak kráasne a výstižne :) Láska je proste všetko.

    Láska človeka mení. Keď je zamilovaný, preniká energia lásky celým jeho telom. Každou cievou, pórom, bunkou.
    Milujúci človek vidí viac farieb, cíti viac vôní, prežíva viac emócií. Vyzerá mladšie, spokojnejšie, teší sa pevnejšiemu zdraviu, je usmiatejší, úspešnejší a dopraje lásku aj iným ľuďom. Viete si predstaviť takýto svoj život? A viete si predstaviť takéto životy iných? Ako by sa vám zmenili vzťahy v rodine, so susedmi, kolegami, zamestnancami či šéfom? A čo všetko by sa zmenilo, keby sa takto cítil celý svet? Ľudstvo potrebuje lásku. Možno viac ako kedykoľvek doteraz...
    Láska ma nekonečné množstvo podôb. Aj napriek tomu, že je to láska, nemusí sa nám jej stvárnenie niekedy páčiť... JE to neviditeľná, najspravodlivejšia a najdokonalejšia sila, ktorá všetko drží pohromade. Nedá sa podplatiť ani prekabátiť. Len na nás záleží, či ju cítime, či ju vnímame. Podľa toho sa prejavuje.
    (magazín LÁV )

    OdpovědětVymazat