Kouzelná pohádka od Balea


Občas se mi doma objeví nepřírodní kosmetika - k svátkům, narozeninám, výročím, ježíškům... V první chvíli sebou vždycky cuknu, když nějakou Baleu nebo Niveu rozbalím, ale pak si řeknu co, co, tak co no. Takhle se mi doma objevil o Sprchový krém Balea Magic Fairytale s vůní malin a květů mangolie. Tak jsem ho šupla do koupelny a občas ho prostřídala s dalšími sprcháčky. Zrovna u sprchových gelů a u tělových mlíček na přírodnosti netrvám. Střídám je a někdy se mi prostě zalíbí něco, co má do přírody daleko. No co, co... jsem taky jenom člověk. 


Baleu mám docela ráda. Je to kosmetika za dobrý peníz, která neurazí a která v lecčem předčí i dražší varianty. Na tomhle sprcháči jsem ocenila geniální otevírací víčko! Protože jsem si na něm chvála bohu neodlomila ani jeden nehet. Jak je zaoblené, tak se dobře otevírá. Chválím! Co se mi dalšího designového líbí, tak je to ta fialovorůžová magnóliová (?) barva lahvičky, která je vidět jen na tom víčku. Takovou mám ráda. A další věc, nemůžu se vynadívat na font, kterým je napsáno Magic Fairytale. Ten mi totiž přijde úplně jemný a pohádkový. 


Vůně malin a květů magnolie je takový hezký reklamní tahák, ale já v tom cítila něco úplně jiného - borůvkový jogurt. Fakt! Možná to bylo spojené i s vizuální stránkou, barva sprchového gelu je totiž taková fialkovomodrá. Nejvíc jsem cítila borůvky, po malinách krém vůbec nevoní a magnolii načuchanou nemám. Voní magnolie jako borůvky? 


Účinky? Takové normální. Umyje hezky, nevysušuje, což je príma. Pění taky očekávatelně. Takový drogérkový nadprůměr. Mám pocit, že tyhle sprcháče jsou si všechny dost podobné a když už je kupuju, tak vybírám spíš podle vůně, protože složení je si taky podobné. Pěnidla, aroma...


Máte-li rádi vůně pozdního léta, borůvek a sladké magnólie, nebo co to tam je, tak se vám bude i tenhle sprcháč líbit. Je takový jemný, holčičí a neurazí. V koupelně ostudu neudělá. Není to ale nic zásadně skvělého, kvůli čemu bych běžela přes půl světa (k tomu mě dožene asi jen káva a čokoláda :D). 




Komentáře

  1. Balea sprcháče mám ráda, ale některé mi voní až moc sladce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem tento sprcháč měla a byl prima. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem měla tuhle vůni a byla jsme z ní nadšená :) na léto super.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥