Pastelkové malování s Astorem


Barevná máslíčka na rty od Astoru jsou naprostou blogovou klasikou. Psalo se o nich snad úplně všude. Nemůžu proto zůstat pozadu a taky se přidám k nadšeným obdivovatelům tohoto voňavého zázraku. Považuji je totiž za top malování na rty tohoto roku. Ale hezky popořadě.

Astor Lipcolor Butter Soft Sensation atd atd se dělá v několika variantách (jak jsem vyčetla z webovek). Základní lipcolor butter, potom Lipcolor Butter Ultra Vibrant Color a Lipcolor Butter Matte. V dnešním příspěvku se podíváme na dvě různé barvičky, první je z řady Ultra Vibrant Color odstín 020 Flirt Natural.


Kdo o těchto máslíčkách už slyšel, určitě si vybavuje dokola opakovanou nádhernou vanilkovou vůni. Voňavá dekorativní kosmetika je pro mě něco jako nirvána. Skousnu i nevoňavou, ale když rtěnka, pudr nebo řasenka voní, rozplývám se blahem. A Astor Lipcolor Butter voní nádherně, vanilkově. Běžte si všichni očuchat nějaký tester, nebudete litovat! Ke mě se jako první dostalo máslíčko v barvě 020 Flirt Natural.


Co se mi na těchto rtěnkách v tužce líbí je jejich vysoká hydratace rtů. 020 Flirt Natural je jemný a máslíčkový. Nejprve jsem měla pocit, že zase až tak moc nebarví, ale to je omyl. Na rtech působí přirozeně, nenásilně, přitom ale výrazně. Máslíčko zůstává na rtech lesklé a příjemné.


Výdrž barvy na rtech je docela fajn. Pití vydrží, malou svačinku taky, oběd už ale ne a je potom potřeba barvičku doupravit. Na pastelkách na rty oceňuji hlavně jejich ultrasnadnou aplikaci, kterou zvládne každý, všude a za všech podmínek a okolností a někdy i bez zrcátka.


Druhý pastelkový kamarád dnešního článku je Astor Lipcolor Butter Matte v odstínu 023 Vivid Divine. Rozdíl mezi Ultra Vibrant Color a Matte je v tom (jak název napoví), že Matte má na rtech matný finiš. 


Odstín 023 Vivid Divine je (jak není dobře vidět na fotkách) výrazný a do růžova. Obal trochu klame tělem, barvička je mnohem růžovější, než by se mohlo z obalu zdát. Okamžitě jsem si jí zamilovala a nosím ji poměrně často. Je totiž výrazná, ale ne křiklavá. Rty hezky vykreslí a barva drží jako přibitá. To je i druhý nejzásadnější rozdíl mezi Matter a Ultra Vibrant Color. Matné pastelky mají delší výdrž. Pití a menší svačinky nejsou žádný problém, v klidu zvládne i oběd. 


U obou pastelek se barva vpije do rtů, u matné pastelky o něco více, než u lesklé. Jediné mínus bych viděla v těžším odličování, kdy je nutné chvíli vytrvat, než se barvu podaří ze rtů úplně odstranit.


Máslo na rty Astor Lipcolor Butter seženete nejlevněji na Srovname.cz

Co jste dostali od Ježíška? :)


Komentáře

  1. Já mám taky moc ráda to matné máslíčko, ale v tom nejneutrálnějším (přesto výrazném!) odstínu, je fakt super. A z těch klasických mám to třešňové, které je vlastně regulérní červená rtěnka. :D Oboje mám na blogu. :)

    K Vánocům jsem dostala oblečení, protože jsem našim zakázala kupovat mi kosmetiku. :D Stejně by se mi netrefili do vkusu. A sobě jsem nadělila zasněženou rtěnku od Guerlaina. :)
    Krásné svátky!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jsem taky podléhla těmto produktům na rty, ale objednala jsem si 2 odstíny od Yves Rocher, bude o nich zmínka taky na blogu :)
    Odstín Vivid Divine je teda luxusní

    OdpovědětVymazat
  3. Su fajn, len je lepsie ich objednavat cez e-shop. Ludia v drogeriach su totiz prasce a skusaju a otvaraju aj tie, co nesluzia ako tester. Ja som mala problem najst take, ktore by nebolo uz pouzite.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám doma dvě máslíčka, ale spokojená jsem bohužel jednom s jedním. Ráda bych vyzkoušela ještě nějaké z matné řady
    A od ježíška jsem dostala halvně oblečení a kosmetiku :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  5. Máslíčka na rty mám moc ráda a nejvíc se mi líbí matná kolekce, ta se opravdu povedla! Mám v plánu si pořád nude barvu :)

    Bomb Cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Matnou verzi jeste nemam zatim mam jenom normalni a to v odstinu 09.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Mám doma to své růžovoučké máslíčko a je parádní. Mám ho moc ráda a bez něj nikam nejdu. Matné vypadá taky moc hezky, ale já ráda vše, co se leskne a třpytí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥