Měsíc podle hvězd

Horoskopy, vykládání karet, měsíční kameny, vlastní nitro a věštecké sny - to všechno miluju! Ale nepřikládám tomu žádnou váhu, protože i přes svou touhu věřit každému znamená a slovíčku o tom, co mě čeká a nemine, jsem docela racionalistka a vím, že toho nejvíc ve svém životě ovlivním sama. A taky vím, že denní horoskopy (třeba v deníku METRO) píší dopředu na koleni takoví ňunínci, jako jsem já. A tak si tam běžně můžu přečíst, že dnes je den, kdy bych měla přestat kouřit, i když jsem nekuřák, nebo že si mám koupit ovesnou tyčinku. 

Proto jsem si řekla, že bude zajímavé sledovat, jaké rady mi hvězdy dávají po celý jeden měsíc. A který jiný vybrat, než únor a ještě k tomu přestupný! 

V dnešním článku se dozvíte, jak se mi po měsíc žilo podle denního horoskopu z astrocafe.cz. Portál jsem vybrala hlavně proto, že nabízejí službu zasílání horoskopů na email, takže jsem na svou denní dávku budoucnosti nemohla zapomenout.

1.2. 2016
Hvězdy radí: Moc mi to prý nebude myslet, mám se orientovat na jednodušší duševní činnosti, nebo si vzít rovnou dovolenou.

Můj den: No dneska mám teda ránu! Nic se mi nedaří, jsem pěkně protivná a vylévám si zlost všude kolem.

2.2. 2016
Hvězdy radí: Důležitá projednávání radši odložit na zítra, nebudu mít sebevědomí na vyslovení svého názoru. 

Můj den: Dneska je dobrý den! Všechno se otočilo, vyspala jsem se do moudřejšího rána a zase se nahodila do svého duševního klidu a pohody. Jednala jsem v práci se spoustou lidí se sebevědomím a k naprosté spokojenosti.

3.2. 2016
Hvězdy radí: "Neměli byste se dnes hrnout do ničeho, co se týká profesního růstu. Jenom pozorujte, co se kolem vás děje, v pravou chvíli pak dokážete zareagovat."

Můj den: Do ničeho se opravdu nehrnu, všechno jsem vyřídila včera a dnes jen tak pozoruji a školím se. Dneska mi dnešní hvězdné rady nepřijdou tolik přitažené za uši.

4.2. 2016
Hvězdy radí: Do cesty se mi postaví negativní situace, které ale vyřeším levou zadní.

Můj den: Dnešek je velice klidný den a nemusím nic negativního řešit. Jediný "problém", který se objeví, je uzamčená excel tabulka a má IT neschopnost vložit buňky, ale i to zvládnu alternativním řešením. Pochybuji ale, že o tom hvězdy věděly. Jó, kdyby se v hvězdách psalo, jak moc se těším na víkend, to by byla jiná pravda.

5.2. 2016
Hvězdy radí: Žádné nachlazení mě prý nerozhodí a nesmířím se s tím, že bych měla strávit víkend v posteli.

Můj den: Ťukám na co jde, nachlazená nejsem! Ale kolegové v práci ano. Poctivě zobu vitamínky a Wobenzym a doufám v dobrou imunitu. Na druhou stranu, víkend v posteli je přesně to, na co se po pracovním týdnu těším nejvíc.

6.2. 2016
Hvězdy radí: Nebudete se muset vůbec přemáhat, abyste udělali laskavost jedné sympatické osobě. Vyjdete jí vstříc bez postranních úmyslů a uděláte si u ní očko.

Můj den: Slovní spojení udělat si u někoho očko jsem do dnes neznala! Dneska jsem celý den laskavá, ale jestli jsem někomu udělala laskavost, to nevím. Ale vyloupala jsem půl kila mandlí dobrovolně a bez řečí, možná to bylo ono.

7.2. 2016
Hvězdy radí: Mou drahou polovičku prý přepadnou zdravotní problémy, kvůli kterým budu muset odložit své velkolepé plány. Musím čas od času pro lásku něco obětovat, a to něco je dnes. Dobrá zpráva mi zvedne náladu, takže dokážu odpustit i svým nepřátelům. A když se dám na sázení, mám radši vsázet malé částky.

Můj den: Tak přesně kvůli takovýmto velice konkrétním a zcestným horoskopům jsem je začala sledovat! Má drahá polovička je (co vím) v pořádku, žádné plány neruším, nikdy jsem si snad na nic ještě nevsadila a den je poklidný, přesně, jak má správná neděle být.

8.2. 2016
Hvězdy radí: Přítomnost přátel mi pomůže zahnat splín. Něco si s někým troufnu vyříkat a uleví se mi. Můj protějšek se rozčílí a já mám být v klidu.

Můj den: Je pondělí, celý den jsem v práci, moji přátelé jsou nepřítomní, protějšek se nerozčílí a jsem v naprostém klidu. Na oběd jsem šla do polévkárny a sedla si ke stolu, kde seděla hrozně známá česká herečka, která má dlouhé stříbrné vlasy a nemůžu si zaboha vzpomenout, jak se jmenuje. (Edit pozdějšího gůglování - Táňa Fišerová)

9.2. 2016
Hvězdy radí: Doma bude klid a domů přijdu pozdě, nebo tak něco.

Můj den: Kdy jsem to měla v horoskopu tu rýmičku? Protože jsem to slavnostně zakřikla a od včerejšího večera kýchám a pčíkám o sto šest. Dnešní horoskop jinak nestojí za nic, ani se na něj nedá dobře reagovat.

10.2. 2016
Hvězdy radí: "Ve společnosti neznámých lidí se kupodivu budete cítit jako ryba ve vodě. Dokonce se vám podaří nenuceně oslovit a požádat o schůzku nedostižný ideál."

Můj den: Nu, celý den v práci jsem sice s "cizími" kolegy, ale známe se už nějaký ten pátek a s jedním jdeme dokonce na oběd, což bude asi ten nedostižný ideál.

11.2. 2016
Hvězdy radí: "Dostanete zprávu, která vyžaduje okamžité činy. Vy se ale bohužel začnete přehnaně litovat a hrozí, že promarníte šanci na setkání s vlivnou osobou." Taky si mám v klidu promluvit s dětmi, budu brečet a někdo mě požádá o půjčku a mám říct ne.

Můj den: Jsem nastydlá a celý den strávím v posteli. Přišla mi zpráva na Vinted, tak to asi bude ta vlivná osoba. Vždycky se divím, s jakými dětmi bych si to měla promluvit a jestli bych přeci jen neměla nějaké dítě najít, aby to lidem, co vytvářejí horoskopy, nebylo líto.

12.2. 2016
Hvězdy radí: "Do středy setrvává ještě Jupiter ve znamení Blíženců. Poté přejde do znamení Raka, což je dobré, neboť se zbavíte některých komunikačních potíží."

Můj den: Proč mi to ale neřeknou ve středu, ale říkají mi to v pátek? To nemají hvězdy na dnešek co říct? Jinak, #TGIF! Nemocný týden s rýmičkou mi dal zabrat a už se nemůžu dočkat odpočívacího víkendu.

13.2. 2016
Hvězdy radí: "Když zjistíte, že se váš protějšek otáčí za jinými, pořídíte si z trucu taky něco nového na sebe. Rozhodně není radno nějak šetřit. Rozšoupněte se."

Můj den: "Tak tobě se líbí jiné holky? No tak to si jdu na to koupit kabát." je rozhodně skvělý přístup, jak utužovat vztahy :D Díky, horoskope, že mě učíš materialismu a řešení problémů jejich odšoupnutím a šopíčkováním. Skoro se divím, že tam rovnou není reklama na nějaký obchod.

14.2. 2016
Hvězdy radí: Budu obklopená pohodovou rodinnou atmosférou a láskou a nebude se mi chtít chodit ven. Taky budu koketovat s myšlenkou jít znovu studovat a měla bych to probrat s rodinou.

Můj den: Ven se mi opravdu nechce, to má horoskop pravdu, takže jsem v náručí pohodové a láskyplné atmosféry doma, doléčuji rýmičku a na nějaká studia si ani nevzpomenu. Začínám být konkrétní jako ty horoskopy.

15.2. 2016
Hvězdy radí: Kamarádi se o mě budou prát, budu je potkávat všude, kam půjdu, budou mi nabízet práci, ale nemám kývnou hned.

Můj den: Ráno se poliju kafem a mám celý den náladu na vraždění, takže by se měli kamarádi radši držet dál, jestli ode mě nechtějí schytat hrst vzteku.

16.2. 2016
Hvězdy radí: "Planety vám přichystali skvělé podmínky pro seberealizaci. Budete mít více času, ale také energie se tomu věnovat. Není už vhodnější příležitost."

Můj den: Pokud se seberealizací myslí vytisknutí polonahého svalovce s nesmyslným textem a umístění tohoto motivačního obrázku vedle monitoru v práci, pak se horoskop dneska opravdu trefil :D

17.2. 2016
Hvězdy radí: "Nebude vám chybět šarm a diplomacie. Umíte si chytře vydobýt své území, aniž byste použili razantnější metody. Využijte to hlavně v profesním životě."

Můj den: Tak dneska se milé hvězdičky trefily naprosto přesně. Svým šarmem a uměním diplomacie se mi povedlo nafasovat v práci sušenky a získat spoustu nových drbů :D Horoskop taky ještě říká, že mám čekat v práci brzké povýšení. Nu, to by bylo moc hezké, třeba bych fasovala sušenky pravidelně :D

18.2. 2016
Hvězdy radí: "Příležitost sice dělá zloděje, ale vás se to rozhodně netýká. Odmítnete být svému protějšku nevěrní, i když je skoro jisté, že by se to nedozvěděl."

Můj den: Na co si to ten horoskop dneska hraje? Celý den se nemůžu na nic soustředit a musím se probrat několikero kafem a na žádné zálety ani nepomýšlím.

19.2. 2016
Hvězdy radí: Někdo mi zavolá a potěší mě to, o víkendu budu pomáhat cizím lidem místo rodiny, měla bych se zaměřit na svůj zevnějšek a v práci bych se neměla nad ostatní povyšovat.

Můj den: V práci jsou všichni nemocní a nejen v práci. Taky je kolem vás tolik nemocných lidí, kteří se ne a ne zbavit nachlazení, které přechází v zánět průdušek, streptokoka a angínu a táhne se to týdny a týdny?

20.2. 2016
Hvězdy radí: "Bolest hlavy byste neměli podceňovat. Tělo už neví, jak vám naznačit, že si musí nutně odpočinout."

Můj den: Dneska mě oslovila sekce zdraví. Protože mě hlava bolí jako střep, což nemá na svědomí nic jiného, než zase se měnící počasí. Ráno je slunce, po obědě sníh s deštěm, v týdnu jeden den deset stupňů a na další den mínus se sněhem. Jaro, kde jsi?!

21.2. 2016
Hvězdy radí: "Někteří přátelé se teď začnou vedle vás cítit méněcenní. Vaše úspěchy vám sice přejí, ale hlavně závidí. Jejich podivné chování má tedy vysvětlení."

Můj den: Zajímalo by mě především, co jsou ty moje záviděníhodné úspěchy :D

22.2. 2016
Hvězdy radí: "Na to, že je teprve pondělí, jste dost unavení. Snažte se tedy doplnit energii nějakými pomocnými prostředky. A to třeba dobrou a kvalitní kávou."

Můj den: No ne asi! pondělky jsou nejhorší dny z celého týdne, protože se musí vstávat a do práce! Zato ale k dobré kávičce mě nikdo nemusí pobízet dvakrát :D

23.2. 2016
Hvězdy radí: "Budete se cítit spokojení, a to nejen kvůli pěknému počasí. Věci kolem vás se pomalu začínají měnit k lepšímu. Všechno zlé je zkrátka pro něco dobré."

Můj den: Pěkné počasí? To psal nějaký redaktor hodně dopředu. Dnes střídavě sněží a prší, slunce vůbec nevyšlo a je pěkná kosa. Jinak ale mají hvězdy pravdu, cítím se spokojená a věci kolem mě se opravdu mění k lepšímu (jestli jsem to teď zařekla, tak se dám natruc na dráhu horoskopaře).

24.2. 2016
Hvězdy radí: Čeká mě úspěch v práci, nemám srovnávat ex se současným partnerem nahlas a mám si říct o půjčené peníze.

Můj den: No, dnešní horoskop je dost všeobecný, takže vlastně nevím. Přijde mi to všechno takové stejné, nic závratného se neděje.

25.2. 2016
Hvězdy radí: "Mám jet na hory a půjčit si na to peníze. Před sebou mám hodně práce."

Můj den: Nemám ráda sníh, hory a zimu, takže tam mě nikdo nedostane. Práce je hodně, to má horoskop pravdu. Dneska jsem docela nešika a rozbila jsem v restauraci na obědě lahev od vody.

26.2. 2016
Hvězdy radí: Nemám odmítat nabídku na prožití hezkého víkendu, protože si tím šlapu na štěstí, s rodinou se pohádáme a protějšek mi zkazí víkend.

Můj den: Pátek páteček!!! Dneska jdu na reklamožrouty, včera jsem byla na Hurts, takže jediný plán, který mám na víkend, je dohnání spánkového deficitu.

27.2. 2016
Hvězdy radí: "Dnes se vám podaří dospat to, co jste v týdnu nezvládli. Vstanete plni síly a také elánu. Naplánujte si pěkný pohodový program s přáteli či rodinou."

Můj den: Tleskám, dneska jim to vyšlo přesně. Spala jsem ráno do půl desáté a pak odpoledně od dvou do šesti a jsem vyspinkaná jak červené jablíčko na stromečku po celodenním chytání červěně od sluníčka.

28.2. 2016
Hvězdy radí: "Každý máme svoje mouchy, ale vy dnes roznášíte špatnou náladu všude kolem sebe. Raději se zavřete v pokoji a nevycházejte. Blízcí si to nezaslouží."

Můj den: Ojojoj, tak dnes horoskop tvrdí, že budu pěkně protivná. Nu, zase se trochu sekl o pár dní, protiva jsem byla v pátek, dneska jsem jako mílius!

29.2. 2016
Hvězdy radí: Hvězdy radí to samé, co včera, protože někdo zapomněl na přestupný rok :D

Můj den: Nu, ten sníh mě dneska opravdu hodně překvapil.

Měsíc utekl jako voda, s horoskopy jsou mé dny stejné, jako bez nich. Do dalšího sledování svého osudu prostřednictvím hvězd se ale pouštět nebudu.



Komentáře