Soutěž #mujduvod s Weledou!


Kdo ještě nezaregistroval internetem se šířící hashtag #mujduvod? Přiznejte se! Weleda je přírodní a BIO kosmetika, které chybí do stovky už jen pár let. Filozofií značky je nejen vyrábět přírodní kosmetiku dobrou pro člověka, ale být i v souladu s přírodou a vybízet k proaktivnímu a zdravému životnímu stylu. Tak vznikl nápad na soutěž na instagramu s hashtagem #mujduvod, která běží celý červen a můžete vyhrát nějakou krásnou Weledí kosmetiku.

O co tedy jde? Výzva #mujduvod je pro všechny, kteří aktivně sportují, kteří by rádi začali do svého života zařazovat více pohybu, nebo prostě pro ty, kteří na sobě chtějí něco změnit. Tématem soutěže je aktivní a zdravý životní styl. Kreativitě a představivosti se meze nekladou. #mujduvod je pro mě osobně třeba to, že vyběhnu schody v metru místo toho, abych se vezla. Nebo to, že si po přečtení emailu v práci, který mi zvedne mandle, pustím R.E.M. Shinny Happy People a na pět minut si v kanceláři zatancujeme. Nebo to, že si přestanu brát některé věci osobně a nechám je přes víkend v práci. #mujduvod je taky motivace si stáhnout na telefon (i třeba pitomou) aplikaci na cvičení a každý den si na 5 minut zacvičit. Může to být cokoli:

#mujduvod vstát o dvě hodiny dřív a jít běhat 
#mujduvod trávit večery v tělocvičně místo u televize 
#mujduvod nesednout každé ráno za volant auta, ale jet radši do práce na kole 
#mujduvod usmívat se

#mujduvod je o překonání sebe samých, svých bariér, svých strachů a se sílou komunity nadšenců pro změnu, ať už je malinká, se v červnu bavit a své úspěchy, neúspěchy, začátky, výhry i prohry sdílet s hashtagem #mujduvod na Instagramu. Tak ještě do tisíce, jak že zní hashtag soutěže? :D

Aby byla vaše motivace o to větší, celá výzva je koncipovaná jako soutěž o sportovní řadu kosmetiky Weleda s arnikou, kterou může vyhrát kdokoli, kdo se výzvy účastní.

Co vy na to? Jdete do toho?

Více si o akci #mujduvod můžete přečíst TADY. Držím všem palečky a pojďme s chutí měnit svět a sami sebe!






Komentáře