Vánoční pusinka

Zdroj
Moji milí koblížci! 

Děkuji vám za ten nejkrásnější dárek, který jsem kdy mohla dostat (proč nezačít hned rovnou nějakým kýčem, když jsou ty Vánoce!). Děkuju za to, že můžu psát svoje názory, testovat pro vás kosmetiku a dělit se o své názory. Děkuju, že jste tu se mnou a že jste součástí mého života, i když se vůbec neznáme a klidně bych mohla být nějaký oslizlý stařík, který si z vás dělá šoufky.

Letošní prosinec utekl tak strašně rychle, až se skoro děsím! Viděla jsem se tento týden na tradičním vánočním posezení s kamarádkami a nemohla jsem uvěřit tomu, že už to byl měsíc, co jsme se sešly naposledy. Tak rychle to utíká! Babičky měly pravdu, čím je člověk starší (a zaneprázdněnější), tím ten život nabírá na rychlosti.

Moji milovaní perníčci! Přeji nám všem krásný Ježíškový den! Hlavně hodně klidu, smíchu a hřejivého tepla z atmosféry s rodinou a milými. Přeji nám do nového roku pevné nervy, spoustu zdraví (protože to je to nejdůležitější), odvahu pouštět se do neznámých končin (třeba tím, že si založíte bjůtyblog) a chuť zdolávat těžké překážky. Držím nám všem palečky, ať je nám dobře a jsme šťastní, ať se nám podaří vše, co si zamaneme a ať se tu napřesrok zase všichni shledáme, o rok moudřejší a zkušenější.

A pozor na kostičky z rybičky :)



Zdroj

Komentáře

  1. Krásně jsi to napsala, Primadonnko :) Pěkné Vánoce i tobě!

    Vánoční nezbytnosti

    OdpovědětVymazat
  2. Že to nehorázně uteklo? :( Celkově jsem si podzim ani vánoční období nestihla tolik užít! Sice už je 28., ale i tak si užij zbytek svátků!
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně to uteklo, Verunko! Mám pocit, že Vánoce snad vůbec nebyly a už vůbec jsem si nestihla odpočinout. Tak snad příští rok :D Tobě taky krásný zbytek svátků a jen to nejlepší do nového roku :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥