Kdo hledá, najde! Podruhé...

Zdroj
MILUJU statistiky a nejvíc klíčová slova! Dívám se na ně každý den a vždycky se z nich raduji. Někdy proto, že vidím, že díky nim někdo našel cestičku ke mě na blog, jindy jsou pro mě inspirací k dalším článkům. A někdy se nad nimi docela pobavím. Dneska mám pro vás dalších pár znamenitých výrazů, které vás přivedli až sem na místo činu :)


i hodne holky nekdy zlobi 
Primadonnka říká: No to bych řekla! Vždycky jsem chtěla mít zlobivý blog :P Jen nevím, který článek obsahuje taková klíčová slova :D

je dobře když hořčičná maska na vlasy 
Primadonnka říká: co? COOO??? Je dobře, když maska cooooo???? Hořčičná maska na vlasy není nikdy dobře! Z vlastního pokusu vím, že se hodí jen pro toho, kdo touží po vysušených vlasech a roztřepených konečkách.

horcicna maska nehreje 
Primadonnka říká: Hořčičná maska je vůbec hodně vyhledávaný pojem, skrz něj ke mě zavítá dost čtenářů. Jen doufám, že si opravdu přečtou článek až do konce, protože hořčičnou už nikdy! Tak zničené a vysušené vlasy jsem po ničem jiném neměla. A taky mi nehřála... Lidi neblbněte a kašlete na hořčičnou masku :D

vonavka v oku 
Primadonnka říká: To muselo hrozně pálit a štípat!!! Voňavku v oku jsem neměla, ale peeling ano a bylo to strašné :D

jaký mají holky pipiny všecko 
Primadonnka říká: PROSIM??!?!?!!? Co je tohle za klíčovou frázi? Copak jsem nějaký pornoblog? :D :D :D 

malé domy a pipiny
Primadonnka říká: Malé domy a pipiny? :D :D :D Začínám se trochu děsit svého blogového slovníku, protože to vypadá, že se mi tu scházejí úchyláci.

kdo si objednaval rtrnku od kylie jenne
Primadonnka říká: Jáááááá!!!! A dokonce dvě.

balzam lotyšské pití
Primadonnka říká: Uhm, cože? Tak balzám, nebo lotyšské pití? Vždyť já ani pomalu nevím, kde Lotyšsko je!

pelaba ne pak balea
Primadonnka říká: Tak co teda, pelaba nebo balea? Co to je pelaba? Jakou je to vůbec řečí tohle?


Tak, to je z klíčových slov prozatím všechno. Taky se vám stává, že se k vám na blog dostávají lidé přes podivné fráze? Co nejdivnějšího jste hledali vy? Kdo by se chtěl podívat na první díl o klíčových slovech, tak ten najde tady.




Komentáře

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥